Lady (First Lady From Border Motion)

Onze Lady is een dochter van onze Polly. Samen met haar (half)nichtje Jilly vinden er dagelijks genoeg borderstreken hier plaats.

Onze Lady doet haar naam eer aan en is opgegroeid tot een hele mooie, lieve dame. Ze is dol op obedience waar we haar momenteel in trainen. Najaar 2021 gaat ze starten in het OBB1 programma.

Grootste vriendin Jilly wat natuurlijk geen verrassing is. Maar dat ook speelt ze graag met Nory en Ayla wat ontzettend lief is om te zien. 

In november 2019 is onze Lady Zwitsers Kampioen én Alphensieger geworden in Genéve. Verder is Lady in het najaar 2018 Clubkampioen Gehoorzaamheid/Obedience – Basis geworden op onze KC. In mei 2019 behaalde ze hier op niveau Gevorderden een mooie 2e plek. Om vervolgens eind 2019 wederom Clubkampioen in haar klasse te worden en overall van de gehele KC!

Zodra er modder of anders lekker vies ruikende zaken het pad kruisen is onze Lady echter niet meer zo’n dame. De verleiding is dan vaak te groot om niet even dr nek (of hele lijf) erin te dippen/rollen. Dat leverde haar de bijnaam Neckdipper op hier en diverse wasbeurten.

 

Behaalde titels:

  • Swiss Champion
  • Alpensiegerin 2019
  • Clubkampioen Obedience KC Scheldezoom 2019

Lady’s lifefacts:
Geboren/DOB:               26-10-2017
Vader/Father:                 Int. NL, VDH, B Ch. Private Dancer From Forever Clever (SAM)
Moeder/Mother:              JW, JCh. Whenthevick Place Over The Moon (POLLY)