Djem (Bright Eyes from Border Motion)

Een van de dochters van onze Ayla is hier blijven wonen. Met haar ondeugende bekkie en snelle moves handen vol! Djem is een heerlijk blij bordertje dat nooit een off day heeft. Met haar “lach”, “kwispel” en al dr Kattekwaad (Borderkwaad) weet ze ons aardig bezig te houden. Haar naam komt van het Engelse “Jem” (edelsteen) en de gelijknamige tekenfilmserie uit de jaren ’80. Voor de originaliteit hebben we een “D” eraan toegevoegd. Djem  vindt alle trainingen leuk GG, behendigheid en schapen. Eind 2019 werd ze in haar klasse Clubkampioen Gehoorzaamheid (zonder training!). In 2020 start ze weer in het gehoorzaamheidsprogramma van onze KC.

Verder is Djem een echte kinder- en mensenvriend. Wij zeggen altijd “Everybody needs a little Djemmie in their live!”. En ze heeft een turbo kwispelstaartje dat altijd aan staat!

Na jarenlang intensief behendigheid en schapendrijven beoefend te hebben hebben we door knieproblemen in 2020 moeten besluiten het roer om te gooien. Haar oude passie obedience hebben we weer opgepakt. Momenteel traint Djem op OB2 niveau.

Djemstart

DSC03627SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES